Do It Yourself Performance Car Forum
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Car not starting.....again!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
slackyboi

avatar

Posts : 545
Join date : 2012-04-24
Age : 26
Location : sheffield

PostSubject: Car not starting.....again!   Fri Jan 11, 2013 7:04 pm

Morning! Just waiting for the breakdown to come start her up!



wondering if its just the alternator or the battery too! The alternator freewheel pulley is shot so iv ordered a new one. I took the car for a 20 mile run to make sure it charged for this morning. But how can i check if the battery is holding the charge?



the car is turning over, and turns over for a while! I could have it turn over for 30 seconds or so! But it just wont fire!
Back to top Go down
View user profile http://www.flickr.com/photos/slacky-boi/
slackyboi

avatar

Posts : 545
Join date : 2012-04-24
Age : 26
Location : sheffield

PostSubject: Re: Car not starting.....again!   Fri Jan 11, 2013 8:53 pm

dont matter! bloody battery is fucked!

thats another £60 down the drain!
Back to top Go down
View user profile http://www.flickr.com/photos/slacky-boi/
 
Car not starting.....again!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Non starting K100 after 5 years unused.
» Im having trouble starting my 14 hp I/C OHV motor.
» K100 starting problem
» Difficult Starting/ erratic low speed running
» newbie starting out in driving range

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
DIY Performance :: Ifs And Buts on forum! :: any ideas?-
Jump to: